Parfum Uitverkoop

Free Joomla Modules

Bvlgari Petits et Mamans EDT 100ml

Email
Bvlgari Petits Et Mamans Eau De Toilette is een alcohol-vrije geur.
Bvlgari Petits et Mamans EDT 100mlBvlgari Petits et Mamans EDT 100ml
Price:
€41,00
Description

Bvlgari Petits Et Mamans Eau De Toilette is een alcohol-vrije geur. Petits Et Mamans die geclassificeerd wordt als een aromatische bloemengeur, is de eerste geur gecreëerd voor kinderen, de grootste vreugde van moeders en moeders-to-be. Om Petits Et Mamans te maken is gekozen voor zachte ingredienten die niet schadelijk zijn voor de kinderhuid. Thee is het belangrijkste ingrediënt in deze geur. Het is algemeen bekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen, niet alleen in parfums, maar ook in de vorm van een ontspannende warme kop thee waarbij de ruwe randen van een vermoeide geest en ziel verzacht worden.

Het frisse, citrus begin wordt gevolgd door het ongewone bloemige hart bestaand uit kamille-, zonnebloem en roos. Natuurlijke perzik, vanille en iris-extracten zorgen voor een zuiver en kinderlijk moment. Bvlgari Petits Et Mamans Eau De Toilette werd uitgebracht in 1997. De neus achter deze geur is Nathalie Lorson.

Bvlgari Petits Et Mamans Eau De Toilette is een parfum voor jonge vrouwen geschikt voor dagelijks gebruik. Deze geur wordt veelal gedragen in de lente en de zomer.

Al onze producten zijn 100% origineel. Wij van ParfumUitverkoop.nl distanciëren ons nadrukkelijk van namaak en/of replica producten. 

Reviews

There are yet no reviews for this product.

FacebookFacebook
LinkedinLinkedin
 x 
Cart empty

Nieuwe Artikelen: