Parfum Uitverkoop

Free Joomla Modules

Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss EDT 30ml

Email
Amor Amor Forbidden Kiss van Cacharel
Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss EDT 50mlCacharel Amor Amor Forbidden Kiss EDT 50ml
Price:
€36,25
Description
Amor Amor Forbidden Kiss van Cacharel 

Amor Amor Forbidden Kiss van Cacharel is beschikbaar vanaf september 2011. Het is een vernieuwde versie van het originele parfum Amor Amor uit 2003. Amor Amor Forbidden Kiss is een parfum die zich vooral richt op de jongere bevolking. De bron van inspiratie voor deze geur is de opstandige en verboden liefde waarmee jongeren soms te maken krijgen. De parfum heeft daarom een mysterieuze en sensuele kant, maar heeft daarnaast ook een bloemig en oosters karakter. De topnoten van dit parfum van Cacharel zijn grapefruit, mandarijn en roze peper. Het hart van deze geur bestaat uit ingrediënten zoals Frangipani bloemen en koffie. De basis van Amor Amor Forbidden Kiss bestaat uit witte musk en vanille, die het parfum een oosters vleugje geven. De parfum zit verpakt in een zwarte flacon met rode rozen. De vorm van de flacon lijkt op een handgranaat, dat symbool staat voor de sterke uitspatting van liefde en sensualiteit.
De campagne voor deze geur bestaat uit een meisje en jongen die elkaar tatoeëren met een viltstift en zich zo afzetten tegen de volwassen wereld.

Al onze producten zijn 100% origineel. Wij van ParfumUitverkoop.nl distanciëren ons nadrukkelijk van namaak en/of replica producten.

Reviews

There are yet no reviews for this product.

FacebookFacebook
LinkedinLinkedin
 x 
Cart empty

Nieuwe Artikelen: