Parfum Uitverkoop

Free Joomla Modules

Kate Perry Purr EDP 100ml

Email
Met haar eerste geur wil Katy Perry het voor iedere vrouw mogelijk maken om vrouwelijkheid, individualiteit en zelfbewustzijn uit te stralen!
Kate Perry Purr EDP 100mlKate Perry Purr EDP 100ml
Price:
€45,95
Description

Met haar eerste geur wil Katy Perry het voor iedere vrouw mogelijk maken om vrouwelijkheid, individualiteit en zelfbewustzijn uit te stralen!
In deze geur wil Katy Perry al die dingen samenbrengen, waar zij zelf het meest van houdt. Alleen al de flacon is een liefdesverklaring aan haar drie katten: Krusty, Morrissey en Kitty Purry. 

De diamanten ogen van deze poezenflacon weerspiegelen haar hartstocht voor alles wat kostbaar is en glinstert; de geur zelf is niet zomaar een combinatie van alle geuren waar Katy dol op is: deze geur moet de draagster ontvoeren naar een droomwereld. 

Onweerstaanbaar aangetrokken door een topnoot van fruitig-zoete perziken, frisgroene bamboe en sappige appels uit de hof van Eden, worden wij verder een bloementuin in gelokt vol witte jasmijn, roze fresia’s en Bulgaarse rozen, om uiteindelijk te verzinken in de exotische omhelzing van vanille, warme, witte amber, crèmig sandelhout en fluweelzachte muskus.

  • Geurnoot: fruitig, Bloemig

Al onze producten zijn 100% origineel. Wij van ParfumUitverkoop.nl distanciëren ons nadrukkelijk van namaak en/of replica producten.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.

FacebookFacebook
LinkedinLinkedin
 x 
Cart empty

Nieuwe Artikelen: